Veelgestelde vragen over Mails

Betaalde mails

U ontvangt elke dag een aantal mails van Smartclix, MailClix en/of LadyClix in uw inbox.
Onderin de mail klikt u op de vergoedingsbalk. U ontvangt dan automatisch geld of punten in uw account.
Bij sommige mails kan het voorkomen dat er geen vergoeding wordt gegeven, dit is afhankelijk van de klant en zijn/haar voorwaarden.

Ik ontvang geen mails meer?

Ondervindt u problemen bij het ontvangen van emailberichten van Smartclix, MailClix en/of LadyClix?

Service- en softwareproviders hebben anti-spamfilters geïmplenteerd om het toenemende aantal spam berichten tegen te gaan. Een groot aantal betrouwbare email berichten worden echter geïdentificeerd als spam en wordt niet bezorgdt in uw inbox/postvak IN. Deze email berichten worden geblokkeerd, in spam- of bulkmappen geplaatst of automatisch verwijderd. Hierdoor ontvangt u de [SITENAAM] mails mogelijk niet of worden de plaatjes in de emails geblokkeerd.

Als u alle email berichten goed en volledig wilt ontvangen, dan voert u de volgende instructies uit om Smartclix, MailClix en/of LadyClix toe te voegen aan de veilige lijst of de lijst met toegestane afzenders van de service of software die u gebruikt.
-Windows Live/ Hotmail
-GMail
-Outlook 2003

Windows Live / Hotmail
service@smartclix.nl emailadres markeren als veilig:
1. Open een email bericht van service@smartclix.nl.
2. Klik "Markeren als veilig", bovenaan het bericht.
3. Als een email bericht van service@smartclix.nl wordt weergegeven in de map Ongewenst (junk mail), klikt u op 'DIt is geen ongewenste email' (This is not Junk Mail), zodat email van ons in het vervolg niet wordt verzonden naar de map Ongewenst (junk mail).

service@smartclix.nl emailadres handmatig toevoegen aan veilige lijst:
1. Klik rechts bovenin op de link "optie".
2. Klik op de link "Veilige en geblokkeerde afzenders".
3. Klik op de link "Veilige afzenders".
4. Voer in het invulveld het volgende domein in: @smartclix.nl
5. Klik op de knop [Aan lijst toevoegen].

service@smartclix.nl emailadres toevoegen aan uw contactpersonen:
1. Klik op de knop "Contactpersonen".
2. Klik opde knop "Nieuw".
3. Vul een gewenste naam in het veld "Snelnaam".
4. Vul vervolgens ons emailadres service@smartclix.nl in het veld "Privé emailadres".

GMail
service@smartclix.nl emailadres toevoegen aan uw adresboek:
1. Open een email bericht van service@smartclix.nl.
2. Klik op het pijltje naast "Beantwoorden" ("Reply").
3. Klik op "Afzender toevoegen aan lijst met contactpersonen" ("Add sender to contact list").

Outlook 2003
service@smartclix.nl adres toevoegen aan uw adresboek:
1. Klik met de rechter-muisknop op de onderwerp-regel (subject) van één van service@smartclix.nl afkomstig bericht.
2. Kies de optie "Afzender toevoegen aan adresboek".

Smartclix/ MailClix/ LadyClix domein toevoegen aan de lijst met veilige afzenders:
1. Klik met de rechtermuisknop op een verborgen afbeelding in één van service@smartclix.nl afkomstige email.
2. Kies de optie "Domein toevoegen aan de lijst met veilige afzenders".

Ik wil geen mails op mijn mailadres ontvangen

Wanneer u geen mails wenst te ontvangen kunt u via profiel aangeven dat u geen mails meer wenst te ontvangen.
Wanneer u geen mails wenst te ontvangen kunt u zich afmelden zoals hierboven is uitgelegd.
Of wanneer u wel lid wilt blijven kunt u ook in het profiel aangeven dat u geen mails meer wenst te ontvangen, dit kan handig zijn als u op vakantie gaat en niet uw mail-account teveel ongelezen mails bevat.

Is Smartclix/ MailClix/ LadyClix niet een veredelde vorm van SPAMMING?

Néé. Door u aan te melden als deelnemer van het Smartclix/ MailClix/ LadyClix-cashback spaarprogramma, geeft u toestemming aan Smartclix/ MailClix/ LadyClix om emails te versturen.

Daarnaast werkt Smartclix/ MailClix/ LadyClix met een dubbel opt-in systeem: U wordt op eigen initiatief lid én dit moet u vervolgens nogmaals bevestigen.

Pas dan bent u lid en pas dan zal Smartclix/ MailClix/ LadyClix u emails sturen.

Dit doet Smartclix/ MailClix/ LadyClix om er zeker van te zijn dat u lid wilt worden en niet ongewenst door iemand anders bent opgegeven als lid van Smartclix/ MailClix/ LadyClix.