Veelgestelde vragen over Linkspellen

Wat zijn Linkspel-linken?

Een linkspel-link is een persoonlijke link. Deze kunt u onderbrengen bijvoorbeeld in een rotator of rechtsteeks bij Klikfans, Klik&Win en Bannerkliks. Door elke klik ontvangt u een vergoeding, hierdoor bouwt u eerder uw saldo op. 

Elke Klikfans, Klik&Win en Bannerkliks hebben (in de meeste gevallen) een reset. Bijvoorbeeld een 1uur-reset. Dit houdt in dat iedere unieke klik u geld oplevert. Mocht een niet-unieke klik op uw Linkspel-link klikken dan ontvangt u geen vergoeding. Stel u heeft een linkspel-link in een rotator ondergebracht dan regelt de rotator dat de niet unieke klik op een andere linkspel-link wordt geklikt waardoor u altijd een goede klik-verdeling krijgt. 

Kortom hoe meer op uw linkspel-link geklikt wordt des te meer u verdient.Hoe vaak kunnen mensen op mijn link klikken?

Er kan één keer per IP-adres per reset op uw link geklikt worden,
bijvoorbeeld bij een uurlink kan elk uur worden geklikt en bij een kwartierlink elk kwartier.Mag er met een proxy op mijn eigen link klikken?

Nee, klikken via een proxy is ten strengste verboden!
Als wij merken dat er kliks via een proxy server gegenereerd worden, wordt uw account zonder waarschuwing permanent verwijderd.Wat is niet toegestaan?

-Het is niet toegestaand klik via iframes, proxies en/of valse ip's te verkrijgen.
-Ook uw linkspel-linken via een buitenlandse rotator of via een buitenlandse site promoten is ook niet toegestaan.
-Ook is het niet toegestaan om een (commerciële/ niet-commerciële) webshop/ website/ Social-media/ YouTube-link en/of affiliatie-link(-en) in te voeren, linkspellen is puur bedoelt voor linkspellen zelf. Bij ontdekking van deze actie wordt u eerst gewaarschuwd en uw linken worden verwijderd. Bij de tweede keer bij ontdekking van hetzelfde actie dan wordt uw account direct verwijderd. Wat is een rotator en hoe voer ik een Linkspel in?

Smartclix heeft diverse reeks Linkspellen en jackpotlinkspellen met verschillende reset-tijden. 
Door deze Linkspellen in te voeren in een rotator benut u de volledige werking met de reset-tijden en dat de aantal kliks goed verdeelt worden.

Smartclix adviseert om Link-Promoter te gebruiken vanwege de reset-tijden. 

De linkspellen en de jackpotlinkspellen die u o.a. bij Smartclix en bij andere linkspellen-sites aantreft voert u bij Link-Promoter in onder "Websites".
Eenmaal alle linkspellen ingevoerd dan gebruikt u de "rotator-link" dit vind u onder "rotator". Op deze pagina ziet u een reeks rotator-linken. Voor het gemak gebruikt u alleen de "algemene link".
De Algemene Link gebruikt u bij Klikfans, Klik&Win en Bannerkliks. Via Smartclix vind u dit onder "verdienen" > "adverteren".

Een goede tip gebruik als eerste de Klikfans om te oefenen. 
- Klik op de blauwe tekst "klik hier om te adverteren in onze Klikfans met Saldo/punten"
- Een nieuwe pagina wordt dan geopend, maak een keuze welke reset-tijd. Neem bijvoorbeeld "uur".
- Bij "website URL" voert u de "algemene rotatorlink" in
- Bij "omschrijving" kunt u een leuke korte tekst invoeren zoals "bedankt voor het klikje"
- Bij "aantal" geeft u aan hoeveel kliks u afneemt. De meest gekozen aantal is 5000. Dit houdt in dat er 5000 kliks op uw rotatorlink geklikt gaan worden.

Voor video uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=ysSNvdHRSMs

Bij Klik&Win is deze handeling vrijwel hetzelfde.
Bij Bannerkliks komt alleen een banner (afmeting: 468x60) erbij maar verder is het vrijwel hetzelfde handeling.Wat is een Klikfan?

Bij Smartclix kunt u extra geld verdienen door o.a. op Klikfans te klikken. Er wordt een aparte pagina geopend en (in de regel) ziet u een reeks banners tevoorschijn komen. Door deze klik en doordat u de pagina volledig opent ontvangt u en diegene een vergoeding. 

U kunt ongelimiteerd op de klikfans klikken zolang dit maar handmatig gebeurt.
Een goede tip om snel een rijtje klikfans te klikken is doormiddel van ctrl + linkermuisklik (Voor Apple: CMD + Linkermuisklik). Hierdoor openen er een reeks tabs op achtergrond en kunt u het gehele rijtje klikken.

Een klikfan heeft standaard een Algemene rotatorlink erachter zitten. Ook word er wel direct een linkspel-link geplaatst. Dat laatste raden we af omdat er dan ongecontroleerd kliks op de linkspellen terecht komen.  Wat is een Klikwedstrijd? 

Een klikwedstrijd is een wedstrijd wie de meeste kliks behaald heeft gedurende wedstrijd-periode.
Voor elke klik op een Klikfan, Klik&Win en Bannerklik ontvangt u 1 (wedstrijd-)punt.

De verdiensten worden per reset anders vergoed. Dit staat boven in de pagina vermeld.