Veelgestelde vragen over Spelletje

Wat kost het meedoen met Galgje?

Het spelen met Galgje kost 50 punten.
Wanneer u het woord heeft geraden krijgt u 100 punten.
Wanneer u 6 letters fout heeft dan heeft u verloren. 

Let op: gebruik bij galgje alleen kleine letters, dus geen hoofdletters!Kan ik een prijs winnen met het spelletje Snake?

Als u de hoogste score van de week behaald heeft dan maakt u kans op een prijs.
Elke zondag op maandag nacht om 23:59h wordt er een winnaar beloont.  Hoe werkt de Loterij?

Voor het meedoen met de Loterij zijn de kosten €0,01 per lot.
U weet gelijk of u een prijs gewonnen heeft of niet.
De winnaar ontvangt €1,00. Wat is ClickClickBoom?

U krijgt 3 kaarten te zien waarvan u op 1 kaart moet klikken.
Krijg u een click kaart mag u nog een keer klikken.
U kunt door blijven klikken tot u de BOOM kaart krijgt.
Als u deze krijgt is het einde verhaal.
Het lid dat aan het einde van de dag de meeste click kaarten heeft geklikt wint 500 punten. Wat is een Bubble en hoe werkt het?

Bij een bubble legt u geld in, dit noemen ze spenden. U plaatst dan een link. Deze link komt onderaan alle al aanwezige linken te staan. Iedere keer als iemand anders een link plaatst komt deze onder uw link te staan. Als iemand geld inzet dan wordt daarmee de bubble betaald die helemaal bovenaan staat. Stel de link (bubble) die bovenaan staat heeft een uitbetaal bedrag van € 0,13 (inleg van € 0,10) en u legt € 0,05 in dan is het uitbetaalbedrag nog niet bereikt. Er zullen dan eerst meer mensen geld moeten inleggen om het uitbetaalbedrag te halen. Is dat bedrag bereikt dan wordt de bovenste link uitbetaald en is deze link (bubble) gebarsten en verdwijnt. 

Als een bubble al 1000 linken heeft staan en u legt dan geld in dan kan het een behoorlijke tijd duren voordat uw link bovenaan komt te staan en u uitbetaald wordt.
Het kan dan zelfs voorkomen dat u misschien helemaal niet uitbetaald wordt. Want om de 36 uur wordt de Bubble gereset. Dit houdt in dat als na de laatste inleg (spend) niet binnen 36 uur door iemand ook geld ingelegd wordt de bubble weer helemaal opnieuw begint! Meestal zorgen de deelnemers er zelf voor dat de bubble blijft lopen door te spenden net voordat de bubble gereset wordt.